دیوار پیش ساخته بتنی حصارکشی ایرداک تکنولوژی

دیوار پیش ساخته بتنی حصارکشی ایرداک

شرکت خانه سازی پیش ساخته بتنی ایرداک

طراح ومجری سازه های پیش ساخته بتنی

از سایت شرکت خانه سازی ایرداک بازدید فرمایید.

محصولات بتنی با پلان های متنوع برای ابعاد مختلف بسته به سلیقه مشتریان در سایت شرکت موجود می باشد.

لیست قیمت های خانه های پیش ساخته بتنی در سایت شرکت موجود می باشد.

سایت شرکت به همراه اطلاعات تماس :

سایت شرکت:  www.irdakco.ir

ایمیل :            info@irdakco.ir

شماره تماس:

09143021009-09148879284

اینستاگرام:

   https://instagram.com/irdakco.ir

روبیکا:

   https://rubika.ir/irdakco

 

 

قیمت خانه پیش ساخته بتنی-قیمت ویلای  پیش ساخته بتنی-قیمت مدرسه پیش ساخته بتنی-قیمت خانه بهداشت پیش ساخته بتنی-قیمت کانکس پیش ساخته بتنی-قیمت کانکس نگهبانی پیش ساخته بتنی-قیمت استخر پیش ساخته بتنی-قیمت پارکینگ پیش ساخته بتنی-قیمت توالت پیش ساخته بتنی-قیمت سرویس بهداشتی پیش ساخته بتنی-قیمت حمام پیش ساخته بتنی

 

 

  1. محصول اصلی تولید خانه های کوچک پیش ساخته با کلیه تجهیزات در محل کارخانه و انتقال آن به محل نصب توسط تریلی و نصب وراه اندازی آن در مدت 3 روز به همراه نصب تاسیسات برق ومکانیک میباشد.
  2. تمامی مراحل ساخت وتولید توسط ماشین آلات و کارکنان شرکت در محل کارخانه طراحی وتولید واجرا می شود ودر زمان نصب بدون هیچ نیازی به بنایی ساختمان در مدت 3 روز نصب و قابل سکونت می باشد.
  3. کلیه تجهیزات شامل سازه اصلی به همراه تزئینات داخلی مانند گچ کاری و سیستم تاسیسات مانند لوله کشی آب و  همچنین سیستم سیم کشی وبرق در محل کارخانه اجرا می شود. سازه ها دارای سرویس بهداشتی و حمام می باشد. تعداد اتاق خواب ها از یک خوابه الی سه خوابه قابل ارائه می باشد.
  4. سقف سازه ها در سه جنس مختلف شامل بتن مسلح سبک ساندویچ پانل ورق با پشم شیشه قابل ارائه می باشد.
  5. تجهیزاتی نیز به عنوان آپشن در سازه های پیش ساخته بتنی نیز قابل ارائه است:

سیستم پانل خورشیدی-سرامیک وکاشی کاری سرویس بهداشتی-کابینت آشپزخانه-فنداسیون نواری-نمای با جنس سفارشی برای کل سازه پیش ساخته بتنی و.....

 

مزایای استفاده از سازه پیش ساخته: پیش ساخته بتنی

  1. ) افزایش کیفیت ساخت پیش ساخته بتنی
  2. ) کاهش دوره ساخت پیش ساخته بتنی
  3. ) ایمنی در کارگاه ساختمانی پیش ساخته بتنی
  4. ) کاهش بار مرده در ساختمان پیش ساخته بتنی
  5. ) افزایش عمر مفید ساختمان پیش ساخته بتنی
  6. ) کاهش هزینه ساخت پیش ساخته بتنی
  7. ) کاهش آلودگی زیست محیطی پیش ساخته بتنی
  8. ) نصب سریع ساختمان در زمان های بحرانی پیش ساخته بتنی
  9. ) استاندارد سازی ساختمان پیش ساخته بتنی
  10. ) عدم نیاز به تایید مکرر مهندسین ناظر و ... در مرحله تولید پیش ساخته بتنی
  11. ) عدم نیاز به اخذ مجوز های تکراری پیش ساخته بتنی
  12. ) کاهش  اثر تورم در اقتصاد بر روی پروژه ساختمانی پیش ساخته بتنی
  13. ) افزایش بهروری در مصرف انرژی پیش ساخته بتنی
  14. ) کاهش هزینه تامیر و نگهداری ساختمان پیش ساخته بتنی
  15. ) امکان انتخاب بهیه ترین طراحی درنسبت به اقلیم پیش ساخته بتنی
  16. ) زیبایی ظاهری پیش ساخته بتنی
  17. ) ایمنی بالا در مقابل بلایای طبیعی پیش ساخته بتنی
  18. )  کاهش مصرف سوخت در کشور پیش ساخته بتنی
  19. ) افزایش میزان مشارکت روستاییان به تبع کاهش بروکراسی اداری در اخذ مجوز ساخت
  20. ) افزایش میزان مشارکت روستاییان به تبع کاهش بروکراسی اداری در اخذ تسهیلات
  21. ) کاهش مصرف در مصالح ساختمانی به ازای هر مترمربع در ساختمان  پیش ساخته بتنی
  22. ) عمل آوری بتن در محیط تحت کنترل
  23. ) نظارت مستمر مهندسان در خط تولید پیش ساخته بتنی
  24. ) کاهش اختلالات در کارگاه ساختمانی پیش ساخته بتنی
  25. ) با توجه به صنعتی سازی ساختمان رعایت کلیه مباحث 6، 7، 9، 10،11، 16،17، 18، 19 و 22 مقررات ملی ساختمان کاملا امکان پذیر است
  26. )  امکان طراحی با معماری اسلامی، ایرانی پیش ساخته بتنی
  27. ) رعایت ضوابط آئیین نامه طراحی ساختمان ها در مقابل زلزله (استاندارد 2800)

 

 

 

با توجه به نرخ بالای رشد جمعیت در دهه اول انقلاب و فقدان برنامه­های مناسب براي تامين مسكن دهك­هاي كم درآمد جامعه منجر به عدم توان پاسخگویی به تقاضاي مورد نياز گرديد، برای حل این مشکل راه حل­های مختلفی پیشنهاد مي­گردد ليكن ازآنجایی­که این راه حل­ها مبتنی بر نگاه سنتی به مقوله مسکن است و هیچ تجدیدنظر جدی در نوع نگاه حاصل نشده، بالتبع جوابگوی حل مشکلات اين عرصه نیز نبوده است. که نیاز به استفاده از روشهای نوین ساخت و به خصوص صنعتی سازی ساختمان غیر قابل اجتناب می باشد.در چند سال اخیر فعالیت های گسترده ای در این خصوص در کشور های توسعه یافته  انجام شده است که سبب پیدایش روند جدیدی در تهیه مسکن و مصالح شده است.

اولین ایراد شیوه سنتی ساختمان‌سازی این است که تمام مراحل باید صورت سری (سریالی) انجام شود. ترتیب شیوه سری این‌گونه است: آماده‌سازی، ساخت پِی، اجرای ستون، اجرای سقف، دیوار چینی و نازک‌کاری. این زنجیره‌وار بودن مراحل باعث می‌شود که روند اجرای پروژه به کندی پیش برود و هزینه‌های اجرایی به خصوص نیروی انسانی افزایش پیدا کند. همچنین اقدامات اجرایی غیر ضروری و حتی بیهوده در روش سنتی فراوان است که ناشی از شیوه ساخت سنتی و قدیمی بودن مصالح است. برخی دلایلی که صنعتی سازی در ساختمان سازی را تبدیل به امری لازم می‌کند، شامل مواردی مثل کمبود منابع، تقاضای زیاد، کاهش قیمت ساختمان و افزایش عمر آن است. برای تولید صنعتی ساختمان می‌توان فرآیند نصب را به صورت هم‌زمان و موازی انجام داد.

ویلا:

داشتن ویلا به عنوان محلی برای استراحت و آرامش همواره آرزوی هر خانواده ای است. اگر به دنبال ساخت ویلایی زیبا در ایران هستید، کافیست با ما تماس بگیرید ما از طراحی اولیه تا تحویل کلید پروژه با شما خواهیم بود دریک تعریف کلی ویلا به ساختمانی گفته میشود که از چهار طرف به بیرون نما داشته باشد ومعمولا آن را در اطراف شهرها یا در ییلاق ها میسازند ،البته در بعضی کشورها قوانین ساخت وساز به شهروندان اجازه ساخت ویلا در داخل شهر را میدهد و خانه ی مسکونی به صورت ویلایی ساخته میشود ویلا ها رااز نظر سبک میتوان به دو نوع کلاسیک ومدرن تقسیم بندی کرد که هر کدام از این سبک ها دارای ویژگی وکاربرد خاص خود هستند. برخی از افراد که زمان وحوصله ی کافی برای طراحی ویلا وساخت آن را ندارند ،اقدام به خرید ویلاهای آماده میکنند .اما ممکن است ویلای ساخته شده کیفیت مطلوب را نداشته ونما و نقشه ی آن با سلایق شما متناسب نباشد بنابراین شرکت ها وتیم های حرفه ای اقدام به طراحی وساخت ویلا براساس علایق وسلیقه ی شما کرده و تمام اصول ساخت واجرای آن را رعایت میکنند شرکت ایرداک با موضوع طراحی ، ساخت واجرای صفرتاصد ساختمان های پیش ساخته ، سازه های بتنی جهت اجرای ساختمان های مدرن به صورت سبک وضد زلزله به عنوان یکی از شرکت های فعال درایران در راستای احداث سایت های مسکونی و اداری ،نمازخانه و مساجد ،مراکز بهداشتی روستایی وشهری ،مجتمع های تفریحی و بین راهی ،کمپ های راهداری و پمپ بنزین ها ،سوله های ورزشی وصنعتی ،اضافه بنا و ویلای کلاسیک ومدرن و....در قالب یک گروه کار آزموده با سابقه ای چند ساله تاسیس و مشغول به فعالیت میباشد.

 

 

خانه مسکونی

شرکت خانه سازی ایرداک بی شک از مجموعه های خوش سابقه و خوش آوازه در زمینه ی طراحی , تولید و عرضه ی خانه های پیش ساخته در بازار رقابتی کشور می باشد . فروشنده و سازنده ویلا پیش ساخته ها در مدل های متنوع و شیک مطابق با سلیقه ی شما مشتریان گرامی ساخت خانه پیش ساخته با به کارگیری مرغوب ترین متریال ها و تجهیزات به روز و پیشرفته فروش ویلا پیش ساخته و خانه های پیش ساخته متناسب با شرایط آب و هوایی هر منطقه با امکان ارسال سراسری به تمام نقاط کشور ساخت خانه پیش ساخته و انواع سازه های پیش ساخته فلزی و بتنی با در نظر گرفتن تمام استانداردهای جهانی کیفیت و مشتری مداری قانون ایرداک است . جهت ثبت سفارش و اطلاع از هزینه ها با ما در تماس باشید .

خانه پیش ساخته بتنی سبک خانه پیش ساخته بتنی مسلح یکی از انواع ساختمانهای پیش ساخته میباشد که کاربردهای متفاوتی دارد. تمامی اجزا و قطعات این ساختمانها در کارخانه ساخته شده و به محل پروژه منتقل داده میشود. بدلیل سرعت بالای اجرای خانه های بتنی طرفداران زیادی دارد با توجه به ساخت آن در کارخانه یک روزه در محل نصب می گردد از خانه پیش ساخته بتنی برای ساخت اتاق های حراست و نگهبانی ، ویلا سازی ، اقامتگاههای توریستی ، تجهیز کارگاه . خانه بهداشت ،اتاق پلیس بین جاده ای ، دکه های فروشگاهی بین جاده ای ، اماکن خارج از شهر ، خانه باغ و غیره استفاده میشود. حمل و نقل آسان، مقاومت بالا در برابر زلزله، کیفیت مناسب برای جابجایی، امکان نماسازی دیوارهای داخلی و خارجی. خانه پیش ساخته بتنی سبک هیچ تفاوتی با یک خانه معمولی نمی کند و تمام امکانات پایه را دارا است. بنابراین به عنوان یک واحد منزل مسکونی کامل برای سکونت میتوان از آنها استفاده کرد.

استخر

فروش استخر پیش ساخته - استخر پیش ساخته بتنی   امروزه برای ساخت استخر بتنی هزینه های زیادی را باید متحمل شد و مراحل زیادی را مانند گود برداری , عایق کاری ، کاشی کاری و لوله کشی , تاسیس موتور خانه و تصفیه خانه جهت تصفیه آب را انجام داد و از طرفی فضای شما را اشغال میکند و به صورت ثابت میماند  از نظر حمل و نقل و جا به جایی به راحتی میتوان آن را به نقطه ای دیگر هدایت نمود .استخر پیش ساخته و خرید و فروش و قیمت انواع استخر آماده فریمی قابل حمل با قیمت ارزان در نمایندگی استخر پیش ساخته  در سایت شرکت ایرداک فروش استخر بزرگ با عمق زیاد و آماده پرتابل مستطیل با قیمت پایین در این مرکز عرضه می شود . استخر پیش ساخته را برای مصارف خانگی و استفاده در ویلا , مراکز آموزشی ، مهد کودک ها , مراکز آب درمانی جهت بهبود بیماری های استخوانی افراد مسن و کودکان و نوجوانان را با بهترین قیمت شرکتی و کمترین قیمت بازار به فروش میرساند . برای مشاهده جزییات و یا خرید محصول به سایت زیر مراجعه فرمایید و همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر از قیمت استخر پیش ساخته با شماره تماس درج شده در آگهی تماس حاصل نمایید .

 

 

 

 

مزایای استفاده از سازه پیش ساخته
بر اساس اعلام مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در جریان سیل‌های به وقوع پیوسته سال 1398 بیش از 70 هزار واحد مسکن روستایی کشور دچار آسیب و نیاز به احداث مجدد و یا تعمیر پیدا کرده‌اند. ۳۵ هزار میلیارد تومان هم مجموع خسارات وارده به مسکن‌های روستایی پیش ساخته بتنی و شهری بوده است.
بند «ب» ماده ۵۹ قانون برنامه ششم توسعه کشور دولت را موظف کرده است به‌منظور کاهش آسیب‌پذیری سکونتگاه‌های روستایی، زمینه بهسازی و نوسازی سالانه حداقل دویست هزار واحد مسکونی روستایی را با پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت فراهم کند. باوجود هدف‌گذاری‌های برنامه ششم توسعه در هفت سال گذشته (اسفندماه 92-98) طبق آمار رسمی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کمتر از دویست هزار واحد مسکن روستایی در کشور نوسازی و بهسازی شده است. عملکرد ضعیف دولت در نوسازی مسکن‌های روستایی پیش ساخته بتنی کشور درحالی است که طبق آمارهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، از ۵.۳ میلیون واحد روستایی، بیش از ۳.۲ میلیون واحد غیر مقاوم هستند، به‌عبارت‌دیگر ۶۱ درصد از مسکنهای روستایی کشور با کوچک‌ترین زلزله و سایر بلاهای طبیعی همچون سیل فرومی‌ریزند و درنتیجه جان ۱۳ میلیون روستایی درخطر است. سیل فروردین 1398 نمونه‌ای از بلاهای طبیعی بود که خسارات فراوانی را به مسکن‌های روستایی کشور وارد کرد. در حادثه سیلاب امسال، ۲۸ استان از ۳۱ استان، ۲۱۳ شهرستان، ۲۷۳ شهر و ۵ هزار و ۱۸۴ روستا (بر اساس آمار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی) درگیر این حادثه بودند که درنتیجه خسارات فراوانی به بخش بزرگی از مناطق شهری و روستایی وارد شد.

 

مقدمه:

طرح بهسازي مسكن روستايي از سال 1374 توسط بنياد مسكن انقلاب اسلامي، با هدف بهبود كيفيت مسكن و بافت روستايي و ارتقاء سطح ايمني، بهداشتي، رفاه و آسايش مسكن روستايي آغاز گرديد. اين مهم توأم با ارايه تسهيلات و زيرساخت‌ها، قابليت آن را مي‌يافت كه به ايجاد حس تعلق به مكان، حفظ تراكم جمعيت خانوار، بهبود سيماي بصري و چشم انداز روستا، مقاوم سازي مسكن و در نتيجه بهسازي زندگي روستايي بينجامد، هر چند با فراز و نشيب‌ها و مشكلات فراوان اداري و اجرايي روبرو بود. ليكن به منظور تسريع در روند اجراي بهسازي مسكن روستايي و نيل به اهداف اين طرح، و با عنايت به كسب تجارب ارزنده و شناسايي نقاط ضعف و كمبود سال‌هاي گذشته، طرح ويژه بهسازي مسكن روستايي در سال 1384 در هيأت محترم دولت مطرح شده و به تصويب رسيد.

طرح نظام فني روستايي پیش ساخته بتنی

با توجه به لزوم ساخت واحدهاي مسكوني پیش ساخته بتنی مقاوم و امن در مقابل خطرات حوادث طبيعي ضرورت تشكيل يك نظام كنترلي در ساخت و سازهاي روستايي براي دستيابي به مسكن روستايي مقاوم و نيز اهميت مسكن روستايي در رشد و توسعه پايدار كشور، موضوع ساخت و ساز اصولي با نظارت مناسب نبايد ناديده گرفته شود.

طرح نظام فني روستايي تشكيلاتي است كه براي دستيابي به اين امر مهم شكل گرفته و از سال 1382 در تمامي‌استان‌هاي كشور راه اندازي و كليه نقاط روستايي را تحت پوشش قرار داده است.

 اهداف طرح نظام فني روستايي

-    ترويج اصول فني ساختمان سازي و رشد آگاهي عمومي‌

-   هدايت بافت فيزيكي روستاها و بهسازي محيط زيست و سكونتگاههاي روستايي براساس طرح‌هاي هادي روستايي

-     بالا بردن كيفيت ساخت و سازهاي روستايي

-     استفاده صحيح از مصالح مقاوم و استاندارد

-    شناسايي، بكارگيري و ساماندهي نيروهاي انساني بومي‌مستعد در فن ساختمان سازي روستايي

-    بالا بردن سطح دانش فني و اجرايي ناظرين با آموزش علمي‌و عملي مستمر آنان

 مطالعات و تحقيقات

به منظور ارتقاء دانش فني و كاربردي و تهيه و تدوين اطلاعات پايه و مباني نظري در زيربخش‌هاي بازسازي و مسكن روستايي، مطالعات و تحقيقات و آموزش و ترويج، دو ركن اساسي فعاليت‌هاي اين بخش مي‌باشد كه با هدف‌هاي زير در دست پيگيري است:

-   دستيابي به برترين تكنيك‌ها و روش‌هاي بازسازي و ساخت مسكن روستايي در جهت ايجاد ايمني و آسايش براي روستاييان

تشكيل و بهنگام سازي متمركزترين سامانه اطلاعاتي مطالعات و تحقيقات بازسازي و مسكن روستايي

تشكيل سامانه جامع اطلاعات و آمار با بهره گيري از قابليت‌هاي فن آوري اطلاعات و ارتباطات سيستم‌هاي اطلاعات جغرافيايي (ICT) و (GIS)

برنامه ريزي، هدايت و نظارت بر فعاليت‌هاي آموزشي و ترويجي در زمينه ساخت مسكن مقاوم براي مردم و دست اندركاران ساخت

-   تلاش در جهت دستيابي به الگوهاي مختلف و برتر طراحي و ساخت مسكن مطلوب

تعامل كارآمد، نهادينه و پويا با دانشگاهها، مراكز علمي‌ پژوهشي، نهادهاي صنفي، دستگاههاي اجرايي و عوامل ذيربط بازسازي و مسكن روستايي

-   برگزاري همايش‌هاي تخصصي منطقه اي، ملي و بين المللي در حوزه بازسازي و مسكن روستايي در جهت مشاركت علمي‌با متخصصان داخلي و خارجي

-    اهتمام به انتشار تاليفات، ترجمه‌ها و نتايج حاصل از پروژه‌هاي تحقيقاتي صورت گرفته در حوزه

-  راه اندازي نظام پيشنهادها در جهت تعامل هر چه بيشتر با مراكز استان‌ها

-   ارايه راهكارهاي افزايش مشاركت عمومي‌در فعاليت‌هاي بازسازي و مسكن روستايي

 عملكرد طرح ويژه بهسازي

 ساختار اجرايي برنامه

نقش مردم:

نقش دولت:

·                    مديريت ساخت

·                    نظارت و پيگيري

·                    مشاركت در تهيه طرح و تصميم‌گيريها

·                    انتخاب

·                    توانمندسازي مردم از طريق:

·                    ارايه وام كم بهره

·                    هدايت‌هاي فني

·                    تهيه طرحهاي شهري

·                    نظارت فني

 بازسازي مناطق آسيب‌ديده از سوانح طبيعي

بنياد مسكن به منظور احياء و توسعه مناطق آسيب‌ديده از سوانح طبيعي با بهره جويي از توانايي‌هاي ملي و منطقه اي در يك برنامه فشرده اقدام به بازسازي واحدهاي مسكوني آسيب‌ديده مي‌نمايد.

 برنامه ريزي براساس بازسازي مشاركتي

 نقش مردم:

مديريت ساخت، نظارت و پيگيري، مشاركت در تهيه طرح و تصميم گيري‌ها و انتخاب

 نقش دولت و مديريت بازسازي:

ارايه وام بلاعوض و جبراني، هدايت‌هاي فني، تهيه طرح‌هاي لازم، انجام پشتيباني‌هاي لازم در زمينه تأمين منابع، حمايت از قشر آسيب پذير.

سياست‌هاي تكنولوژي ساخت

ارتقاء كيفي واحدهاي مسكوني و بافت محيط زيست نسبت به شرايط پيش از سانحه زلزله.

اتخاذ شيوه‌هايي از تكنيك ساخت كه در درجه اول هماهنگ با اصل خودكفايي در سطح منطقه و در درجه دوم در سطح ملي.

تهيه ضوابط و توصيه‌هاي طراحي و اجرايي از طريق الگوسازي و كنترل و ارشاد مردم جهت ارتقاء كيفي ساخت مسكن.

 سياست‌هاي طراحي و برنامه ريزي

نظام طراحي در مناطق آسيب‌ديده بر اين اصل متكي است كه طراحي بايد با مردم و همراه با آنها انجام شود.

نظام طراحي به آنچه مردم تاكنون انجام داده اند به عنوان يك ارزش و پديده با احترام مي‌نگرد.

نظام طراحي سعي در راه اندازي سيستم‌ها و روش‌هاي طراحي در گذشته را دارد و هرگونه تحول را متناسب با امكانات موجود و در كنار آنها جستجو مي‌كند.

نظام طراحي، تحول در زمينه طراحي را در چارچوب اهداف ارزشي اسلام و برخاسته از نيازهاي مردم جستجو مي‌كند.

نظام طراحي تأكيد به درجاسازي مجتمع‌هاي زيستي داشته و طرح‌هاي تجميع و ادغام و جابجايي بدون دلايل فني قوي را مردود مي‌شمرد.

 مراحل بازسازي

آموزش و ترويج فرهنگ ساخت و ساز

آموزش و ترويج فنون ساختماني و مهارت‌هاي فني به گروههاي اجرايي و بنايان محلي در جريان عمليات بازسازي.

 بهبود شرايط زيستي و سكونتي

-   برنامه ريزي و طراحي مناسب براي روستاهاي مستقر در بستر نامناسب و رفع مشكلات بافت فيزيكي روستاها به لحاظ شبكه معابر، توزيع مناسب خدمات، بهبود شرايط بهداشتي

-   جلب مشاركت مردمي‌در عمران روستاها و ايجاد زمينه‌هاي مناسب توسعه اي

-    ايمن سازي سكونتگاهها و مقاوم سازي مسكن

ايمن سازي سكونتگاههاي در معرض خطر از طريق نظام دهي به ساخت و سازهاي روستايي و جلوگيري از ساخت و ساز در نواحي خطرناك و جابجايي اين سكونتگاهها به منظور مقاوم نمودن در برابر سوانح احتمالي آينده

 

 

 

 

 

 

 

از اين رو مهمترین مسأله­اي که بایستی درخصوص رفع مشکل مسکن به آن پرداخت، مسئله تغییر نگاه نسبت به موضوع و حل آن از منظری دیگر است

نگاه به صنعتی سازی ساختمان و مسکن به عنوان یک ضرورت ملی همان تغییری است که باید ابتدا درتفکرات برنامه­ريزي به وجود آید تا با اتکای به آن به شیوه­های جدید که مبتنی بر فن­آوری های نوین است قام برداشت.

صنعتي­سازي ساختمان از جمله عوامل مهم در افزايش توليد و برقراركننده تعادل ميان عرضه و تقاضا در بازار مي‌باشد. در اين راستا حمايت از اين صنعت جهت نيل به اهداف زير ضروري به نظر مي‌رسد:‌

برقراري تعادل بين عرضه و تقاضاي مسكن در كشور

افزايش سرعت احداث ساختمان

افزايش بهره وري و جايگزين كردن نيروي كار تحصيل كرده

استفاده بهينه از منابع و مصالح كشور

افزایش کیفیت ساخت با توجه به زلزله خيزي كشور

استفاده از روش صنعتی‌سازی در بخش ساختمان به دلیل کاهش زمان ساخت، سرعت گردش سرمایه را بالا می‌برد. همچنین این روش بر افزایش عمر مفید ساختمان، کاهش نخاله‌های ساختمانی، صرفه‌جویی در مصرف انرژی، افزایش ایمنی کارگاه، برقراری تعادل بین عرضه و تقاضا و هزینه نگهداری تأثیر مثبت دارد. صنعتی‌سازی ساختمان‌ را می‌توان تغییر در نوع نگرش ساخت مسکن دانست؛ که موجب شکل‌گیری فرآیندی پویا و تدریجی در استفاده از نیروی انسانی مجرب در ساخت و استفاده از سیستم تولید کارخانه‌ای تحت مدیریت یکپارچه صنعتی می‌شود.

این فرآیند با هدف کاهش هدررفت مصالح، کاهش زمان تولید، افزایش کیفیت، کنترل آلایندگی محیط‌زیست، افزایش ارزش افزوده و انجام می شود.

سرعت اجرای کار ساختمان‌ در روش ابتدایی و رایج در ایران به طور متوسط ٣٤ ساعت و در کشورهای اروپایی ٢٤ ساعت برای هر مترمربع زیربنا است. در روش صنعتی با توجه به موارد مذکور زمان اجرا بین ۱۴ تا ٢٤ ساعت برای هر مترمربع برآورد شده است که این موضوع افزایش سرعت در گردش سرمایه و بازگشت سرمایه در کوتاه مدت را به دنبال دارد.

افزایش ایمنی در کارگاه های صنعتی سازی ساختمان

ایمنی در ساخت و ساز یکی از نکات برجسته در هنگام پیش تولید، ساخت و پس از ساخت و ساز است. بر اساس آمار سازمان بین المللی کار، سالانه حداقل ۶۰ هزار نفر در سراسر جهان در پروژه‌های عمرانی جان خود را از دست می‌دهند و صدها هزار نفر مجروح یا دچار صدمه جدی می‌‌شوند.

یکی از راهکارها برای کاهش میزان حوادث، جایگزینی فعالیت‌های پر­ریسک کارگاهی با فعالیت‌های با ریسک کمتر در کارخانه با محیط کنترل شده و ایمن است. صنعتی‌سا­زی ساختمان‌ به دلیل به حداقل رساندن تعداد کارگران، مصالح و ضایعات در کارگاه ساختمانی می‌تواند محیط کاری ایمن و منظم ایجاد کند و حوادث ناشی از ساخت و ساز را به حداقل برساند.

حفاظت از محیط زیست در ساخت مسکن به روش صنعتی

افزایش بهره‌وری از منابع طبیعی، کاهش نخاله‌های ساختمانی و بهینه شدن مصرف انرژی در ساختمان‌ها از مهم‌ترین تأثیرات صنعتی‌سازی بر محیط زیست هستند.همچنین طبق مطالعات مرکز پژوهش‌های مجلس، ساخت و ساز به روش رایج در کشور، به طور متوسط حدود ۱.۳۴ تا ۱.۶۴ تن نخاله را به ازای هر متر مربع ساختمان ایجاد می‌کند که هشدار پیامدهای زیست محیطی را به همراه دارد.

این در حالی است که بر اساس تحقیق سال ۲۰۰۶ در کشور مالزی، ۷۳ درصد از نخاله‌های تولیدی در روش‌ صنعتی در محل تولید بازمصرف و بازیافت شده است. بر اساس نتایج این تحقیق منافع حاصل از کاهش تولید زباله و بازیافت آن چیزی در حدود  ۲.۵ درصد بودجه‌ی پروژه خواهد بود.

از سوی دیگر با توجه به نتایج مطالعه انجام شده در کشور عراق در سال ۲۰۱۵ سیستم‌های ساخت صنعتی با عایق‌بندی درست می‌توانند تا ۵۴ درصد در کاهش مصرف انرژی و جلوگیری از هدر رفت موثر باشند. این میزان برابر با ۱۸درصد از کل انرژی تولیدی سالیانه این کشور است.

کاهش هزینه های کلان اقتصادی با استفاده از روش صنعتی سازی

صنعتی‌سازی به صورت کلان بر افزایش راندمان تولید مسکن در سطح کشور، افزایش عمر مفید، کاهش نخاله‌های ساختمانی، صرفه‌جویی در مصرف انرژی، برقراری تعادل بین عرضه وتقاضا و هزینه نگهداری تأثیر مثبت دارد. برخی از سازندگان مسکن نیز اعلام کرده اند که استفاده از سیستم‌های نوین ساختمانی، کم هزینه‌ خواهد بود.

افزایش کیفیت ساخت از طریق صنعتی سازی

در این سیستم قسمت‌های مختلف سازه بتنی ساختمان‌ در محیطی کنترل شده  تولید (عمل آوری ) می‌گردد که در این محیط اثرات دمای هوا و بارش تأثیری بر روند کار و کیفیت محصول نخواهد داشت. علاوه بر این، اجزایی که مشخصات و کنترل‌های فنی را برآورده نمی‌کنند، قبل از تحویل آن به کارگاه ساختمانی رد خواهند شد و همین امر بهبود کیفیت ساختمان‌ را به دنبال دارد.

در سیستم‌های ساختمان‌‌سازی صنعتی به دلیل اشتغال کارگران ماهر و نیمه­‌ماهر با دامنه خاصی از کارها، کاهش خطای انسانی و به تبع کاهش هزینه دوباره‌کاری در ساخت و ساز حاصل می‌شود که این موضوع کیفیت سازه را به دنبال خواهد داشت.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط