صابون شترمرغ max lady زيبايي و بهداشت

توضیحات آگهی

صابون شترمرغ max lady

مشخصات اصلی:
نوع
صابون
برند
مکس لیدی max lady
وزن
135 گرم
کشور سازنده
انگلستان
تاریخ مصرف
11/2020
مناسب برای
انواع پوست

توضیحات محصول:
ضد جوش- ضد لک- ضد چروک - حاوی کلاژن - شاداب کننده پوست
حاوی عصاره ی شترمرغ
صابون شترمرغ مکس لیدی تهیه شده از عصاره ی شترمرغ و عصاره ی خیار و ویتامین های C و A می باشد. این محصول بی نظیر از بهترین درمان کننده های جوش صورت ، آکنه و کک و مک می باشد. از بین برنده ی جوش های جوانی و سر سیاه و چرکی و همچنین لک های قهوه ای و تیره ی پوست می باشد. این صابون ، براق و درخشنده کننده و روشن کننده ی انواع پوست می باشد و حذف کننده ی سلول های مرده از روی پوست بوده و طراوت بخشی و نرمی و لطافت را در کمترین زمان ممکن به پوست شما بازمیگرداند. این صابون جدید حاوی ویتامین های طبیعی C و A میباشد که پوست صورت و بدن را پلینگ و بازسازی می کند.
عصاره ی روغن شترمرغ: این ماده ی کمیاب کاملا طبیعی حاوی مقادیر بالایی از امگا 3 ، 6 و 9 می باشد که بهترین درمان کننده و ترمیم کننده ی پوست صورت و بدن می باشد.

طریقه مصرف:
مقداری از صابون را خیس نموده ، به پوست صورت یا بدن بزنید و ماساژ دهید و بعد از یک الی 3 دقیقه بسته به میزان خشکی یا چربی پوستتان آبکشی نمایید.


!!توجه : مدت زمان اعتبار این اگهی به اتمام رسیده است تاریخ انقضا : 1397/04/09
تماس با shaygankala : 09380216891 - 09380216891
بازدید : 15,898 نفر

    پیشنهاد ویــژه !

    برای نمایش خدمات در صفحات اول گوگل

    ثبت توربو گوگل ماهیانه : 500,000 ریال

    دیدگاه خود را بیان کنید

    نقد و بررسی‌ها

      هیچ دیدگاهی برای این خدمات نوشته نشده است.

    اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “صابون شترمرغ max lady”

    برای ثبت نظر وارد شوید